Raita soimaan!

Etusivu
Palvelut
Laitteet
Linkkejä
Hinnasto
In English
Ota yhteyttä!

Palvelut

"Reamppaus" kitara- ja bassoraidoille...

Reamping tai tuttavallisesti "reamppaus" on yleinen nykyaikaisen studiotyöskentelyn työvaihe, jossa suoraan linjaan äänitetyt raidat syötetään vahvistinlaitteiston läpi ja äänitetään uudelleen, jolloin niihin saadaan halutun vahvistimen, kaapin, mikrofonin ja mikrofonietuasteen muodostama soundi. Jos soitto on silkkaa timanttia, mutta oman vahvistimen soundi jättää toivomisen varaa, tässä voi olla ratkaisu ongelmaan. Yleisintä reamppaus on sähkökitara- ja bassoraitojen kanssa, mutta ei toki rajoitu ainoastaan niihin.

...tai mille tahansa muulle instrumentille

Myös monille kosketinsoittimille (Hammond-urut, Rhodes, Wurlitzer, analogisyntetisaattorit yms.) reamppaus voi olla joskus juuri se, mitä tarvitaan. Esimerkiksi kunnon rokkiurku herää todella henkiin säröllä olevan Marshallin kanssa, ja toisaalta vaikkapa Rhodes suorastaan huutaa kaverikseen vanhaa Fender-vahvistinta. Mikään ei toki estä kierrättämästä vaikkapa laulu- tai rumpuraitoja vahvistinten läpi, jos tavoitteena on hieman kokeilevampi soundi.

Etänä tai paikan päällä

Mikäli asut kaukana Pirkanmaalta, voit lähettää raakaraidat meille sähköisesti, esittää toiveesi käytettävästä vahvistin- ja äänityskalustosta ja saat paluupostissa reampatut raidat. Vaihtoehtoisesti voit tulla itse paikan päälle vääntämään vahvistimen nappuloita, jotta saadaan äänitystä varten soundi juuri sellaiseksi kuin tahdot. Toki jos haluat, voit raitojen sijasta ottaa oman instrumenttisi mukaan ja äänittää raidat paikan päällä - sama vahvistin- ja äänityskalusto on myös tällöin käytettävissäsi.

Jotain omaa, jotain lainattua, jotain vanhaa...

Jos tahdot käyttää kaiutinkaappejamme, mutta tuoda mukanasi oman vahvistimen (tai päinvastoin), sekin onnistuu. Olemme joustavia ja ihan yhtä kiinnostuneita kokeilemaan kaikenlaista kiinnostavaa ja hullua kuin sinäkin! Valikoimastamme löytyy kymmeniä kitara- ja bassovahvistimia sekä -kaappeja, monipuolinen mikrofonivalikoma sekä useita laadukkaita mikrofonietuasteita, jotta signaali saadaan talteen mahdollisimman laadukkaana. Tarkemmat tiedot löydät Laitteet-sivulta.

Tämä sivu on päivitetty viimeksi 9.10.2019 klo 01:17 | Valid XHTML 1.1! | © Jukka-Pekka Berg